Η ΠΡΟΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ………….

 

Η ΠΡΟΕΛΑΣΗ  ΤΩΝ ΜΑΥΡΑΕΤΩΝ………….

 

ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΒΑΛΑΣ – ΔΟΞΑ(γενν.2000)  1-3

 

Συνεχίστηκε το νικηφόρο σερί της Δόξας,  κάνοντας το έξι στα έξι , κερδίζοντας αυτή την φορά τις Ελπίδες Καβάλας εκτός έδρας με  σκορ 3-1.

Πραγματικός οδοστρωτήρας η Δόξα δεν αφήνει τίποτα στο διάβα της, και μάλιστα με νέα τριάρα, την γνωστή πλέον ταρίφα της

 

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυνατά κι από τις δυο ομάδες ,οι οποίες είχαν κατά την διάρκεια του α’ ημιχρόνου αρκετές ευκαιρίες , εκατέρωθεν, να επιδείξουν .

Η ομάδα των Ελπίδων ήταν ιδιαίτερα επιθετική και μάλιστα χρειάστηκε η σωτήρια επέμβαση του γκολκίπερ της Δόξας σε 2 τουλάχιστον περιπτώσεις αποσοβώντας σίγουρα γκολ, κρατώντας έτσι  την Δόξα όρθια στον αγώνα, και  όχι μόνο αυτό, αλλά  ότι δεν πετυχαν οι επιθετικοί των γηπεδούχων το πετυχαν δις οι φιλοξενούμενοι με τον Πασχαλιδη. Πιο συγκεκριμένα στο 30ο λεπτό της συνάντησης μετά από προσπάθεια του Τζημου και πάσα στον Πασχαλιδη δεν δυσκολεύτηκε ο τελευταίος με υποδειγματικό πλασάρισμα να ανοίξει το σκορ, δίνοντας το ψυχολογικό αβαντάζ στους μαυραετους.

Το παιχνίδι κυλούσε προς την λήξη του πρώτου ημιχρόνου με ευκαιρίες κι από τους δυο αντιπάλους ,αλλά τελικά πάλι  ο Πασχαλιδης με σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε την μπάλα για 2η φορά στα δίχτυα βάζοντας τα θεμέλια για την νίκη της ομάδος του.

Το β’ημιχρονο ξεκίνησε με τον ίδιο ρυθμό του α’ημιχρονου ,αλλά ήταν εμφανές πως όσο κυλούσε ο χρόνος η Δόξα κυριαρχούσε στον αγώνα, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία, ωστόσο μια εξ αυτών ο Ιορδανιδης την εκμεταλλεύτηκε σωστά κάνοντας με πολύ ωραία  προσπάθεια το 0-3 εδραιώνοντας πλέον την νίκη της ομάδος του. Η γηπεδούχος ομάδα αντέδρασε ,μειώνοντας το σκορ ,όμως αυτό δεν ήταν αρκετό αφού στάθηκε κι η αιτία για να <<τρέξει>> περισσότερο η Δόξα κι να μην αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης του σημερινού νικητή της συνάντησης.

 

Εν κατακλείδι ήταν ένας αγώνας που είχε 2 πρόσωπα. Στο α’ ημίχρονο δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία παρά την διαφορά των δυο τερμάτων που είχε η Δόξα , ενώ στο  β’ημίχρονο δεν επιδέχεται αμφισβήτησης η  αγωνιστική ανωτερότητα των φιλοξενουμένων ,ωστόσο εδώ θα πρέπει να τονιστεί η πολύ καλή παρουσία της ομάδος των Ελπίδων, όπως κι το ότι υπήρξε μεγαλύτερη επιβάρυνση των ποδοσφαιριστών της λόγο των ελαχίστων επιλογών από τον πάγκο αφού υπήρχε μόνον μια αλλαγή ποδοσφαιριστή,

Η Δόξα ήταν….. η εφετινή Δόξα ,αυτή που πλέον έχει κάνει συνηθεια τις τριάρες ,που έχει σταθερό τέμπο κι σε υψηλό μάλιστα ρυθμό, όλες οι γραμμές της παίζουν κοντά , καλύπτοντας έτσι ευκολότερα ο ένας τον άλλον, δεν δημιουργούνται εύκολα κενοί χώροι –πνίγοντας κατ ουσίαν τον αντίπαλο η’ αφήνοντας τον να παίζει σχεδόν ακίνδυνα. Απλά αυτή η ομάδα είναι….Η ΔΟΞΑ

Για την ομάδα της ΔΟΞΑΣ αγωνίστηκαν

ΤΟΣΟΥΝΟΓΛΟΥ(ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ),  ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΚΟΥΡΤΗΣ,  ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ, ΣΙΛΟΣ,, ΠΑΝΙΔΗΣ,(ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ),ΤΖΗΜΟΣ, ΜΠΟΖΙΟΣ,(ΜΕΛΙΣΣΑΡΙΔΗΣ) ΤΣΕΛΕΠΗΣ,(ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ), ΠΑΧΑΛΙΔΗΣ ,(ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ)

 

γράφει ο Δημήτρης Χατζηγιαννιδης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About the author

More posts by