Τιτάνες – Κρόνος Αγίου Δημητρίου 41-47

 

Ήττα στις λεπτομέρειες στο μπαράζ ανόδου στην Α1

 

Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα γυναικών των Τιτάνων Δράμας.

Μια καταπληκτική χρονιά στον 2ο όμιλο του Βορρά στην Α2 έφερε για πρώτη φορά τα κορίτσια του Σάκη Γαϊτάνη στη 2η θέση με 19 νίκες και μόλις 3 ήττες σε 22 αγώνες.

Έτσι έπαιξε στο μπαράζ χθες στο Βόλο με αντίπαλο τον 2ο του Νότιου ομίλου τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι η ομάδα μας έχασε 41-47 και έτσι η ομάδα της Αθήνας κέρδισε το 3ο εισιτήριο ανόδου στην μεγάλη κατηγορία.

Πάντως η ελπίδα δεν έχει πεθάνει για τη δραμινή ομάδα.

Στην Α1 κατηγορία πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν οξύτατα οικονομικά προβλήματα και δεν θα είναι καθόλου απίθανο μια ή και παραπάνω να μη μπορέσουν τελικά να κατέβουν τη νέα χρονιά στο πρωτάθλημα της Α1.

Μια μόνο ομάδα να μην τα καταφέρει η πρώτη επιλαχούσα να πάρει τη θέση της είναι οι Τιτάνες Δράμας.

Να σημειώσουμε ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι χθες στο Βόλο πριν το ματς των Τιτάνων αναμετρήθηκαν και οι δύο 3οι των δύο ομίλων.

Η Ελληνική ομοσπονδία καλαθόσφαιρας για να έχει καλυμμένες όλες τις θέσεις, προγραμμάτισε και αυτό τον αγώνα μπαράζ έτσι ώστε αν δεν μπορέσουν 2 ομάδες της Α1 να κατέβουν στο νέο πρωτάθλημα να υπάρχει και μια ακόμη επιλαχούσα.

 

Το φιλμ του αγώνα

Στο αγωνιστικό μέρος είχαμε πραγματικά ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι σε γεμάτο γήπεδο στο Βόλο με οπαδούς και των δύο ομάδων.

Το ματς πήγαινε πόντο – πόντο πότε με την μια ομάδα πάνω στο σκορ και πότε με την άλλη.

Οι Τιτάνες που είχαν κορυφαία για ένα ακόμη παιχνίδι την Λένια Κουτούση προηγήθηκαν και 37-34, αλλά αστοχία και νευρικότητα στο τέλος έφεραν την ήττα στα σημεία με 41-47.

 

Τα στοιχεία του αγώνα

Διαιτητές του αγώνα: Τσουμαχίδης-Παργιανόπουλος.

Πιο αναλυτικά τα δεκάλεπτα του αγώνα:  6-16, 22-27 ημίχρονο, 34-34, 41-47 τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΡΑΜΑΣ(Γαϊτάνης): Αγαθαγγελίδου 6(1), Γιαντσιώρη 2, Καρατζά 2, Κωτσελίδου, Σαμολαδά 8(2), Κουτούση 19, Κυριακίδου, Ουζούνη 2, Παυλίδου, Κεσεσίδου 2, Γαϊτάνη Ε.

ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ(Μίχα): Καμμένου 3(1), Εμμανουηλίδου, Βροχίδου 2, Κωνσταντίνου 6(2), Ρετζετέρη 8, Κακλέα 7(1), Μίχου 17, Ξάνθου 4, Ροϊδου.