ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ
 
Στις 13 Φεβρουαρίου οι εκλογή νέα διοίκησης

 

Σε αντίστροφη μέτρηση βρισκόμαστε για να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στην ΕΠΣ Σερρών, με το ενδιαφέρον για τελική επικράτηση στα ύψη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΣΣ, οι εκλογές αναμένεται να γίνουν στις 13 Φεβρουαρίου, στις 18.00 το απόγευμα στο οικογενειακό κέντρο «Κομπολόϊ» στο Νέο Σούλι.

Μέχρι στιγμής υπάρχει η ανακοίνωση υποψηφιότητας του επιχειρηματία κ. Αθανάσιου Χατζηπαντελή για την προεδρία. Σήμερα φέρνουμε στο φως τα πρώτα ονόματα παραγόντων που θα καταρτίζουν το ψηφοδέλτιο του. Σας τα αποκαλύπτουμε και είναι οι, Στέλιος Μετσιμενίδης, Σάκης Νταής, Γιώργος Πασχάλης, Δημήτρης Καλαϊτζίδης και Κώστας Βότσης. Επαφές γίνονται και με άλλους παράγοντες ομάδων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Η περιοδεία που γίνεται τις τελευταίες μέρες από τον κ. Χατζηπαντελή στην περιφέρεια, έχει μεγάλη απήχηση, ενώ υπάρχουν και καινοτόμες προεκλογικές εξαγγελίες για την Ένωση σύμφωνα με πληροφορίες, όπως ασφαλιστική ενημερότητα, κάλυψη στην Α’ κατηγορία αρχικά με γιατρό. Μείωση χρηματική για συμμετοχή ομάδων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Από την άλλη πλευρά, ακόμα να γίνουν γνωστές οι προθέσεις του νυν προέδρου της ΕΠΣ Σερρών Χριστόφορου Χριστοφορίδη. Πιθανότατα να είναι υποψήφιος για πρόεδρος και σε αυτές τις εκλογές, ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ανοίξει επίσημα τα χαρτιά του.  Μάλιστα λέγεται πως έχει κλειδώσει και το ψηφοδέλτιο του από τις επαφές που έχει κάνει όλο το χρονικό διάστημα ο ίδιος. Στην πρόσφατη συνεδρίαση προφανώς ειπώθηκε κάτι και δεν έχει ανακοινωθεί προς τα ΜΜΕ ακόμα.