Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΤΗΣ  ΕΠΣ  ΔΡΑΜΑΣ  Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΗΣ ….ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑ …… ΝΑ  ΤΑ  ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ !!!!

 

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ Π-Ν ΤΗΣ ΕΠΟ

 

Δύο εκτός έδρας νίκες για τους επίλεκτους της ΕΠΣ Καβάλας

 

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2012 για τους επίλεκτους παίδες και νέους της ΕΠΣ Καβάλας. Βρέθηκαν χθες στη Κομοτηνή για τα παιχνίδια με τους αντίστοιχους της ΕΠΣ Θράκης, για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ και κατέκτησαν ισάριθμες νίκες πραγματοποιώντας παράλληλα και πολύ καλές εμφανίσεις. Οι παίδες κέρδισαν στο γήπεδο Ραδιοφωνικού Σταθμού με 2-0 και παραμένουν αήττητοι εκτός έδρας με 4 συνολικά βαθμούς. Οι νέοι πήραν το πρώτο τους φετινό τρίποντο με 0-1.

Στα άλλα παιχνίδια, οι παίδες της ΕΠΣ Δράμας κέρδισαν με 2-1 αυτούς της ΕΠΣ Έβρου, έκαναν το 3Χ3 στον 1ο όμιλο και είναι μόνοι στην κορυφή με διαφορά μάλιστα 5 βαθμών από την 2η ΕΠΣ Καβάλας (έδωσαν από τρία παιχνίδια). Στο αντίστοιχο παιχνίδι των νέων η ΕΠΣ Έβρου κέρδισε με 1-0 και είναι πρώτη και αήττητη με 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια (έκανε το ρεπό της).

Ρεπό είχε στην 3η αγωνιστική η ΕΠΣ Ξάνθης. Αναλυτικά, τα παιχνίδια της ΕΠΣ Καβάλας:

 

Παίδες ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Καβάλας: 0-2

 

Η ομάδα παίδων της ΕΠΣ Καβάλας είχε την υπεροχή στο χθεσινό παιχνίδι στην Κομοτηνή και πήρε το τρίποντο –πρώτο φετινό εκτός έδρας και πρώτο σε τρία ματς- με 0-2. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 0-0. Στο 51’ ο Θωμαϊδης με σουτ έκανε το 0-1 και στις καθυστερήσεις του αγώνα (80+) ο Παπαδόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

**Διαιτητές ήταν οι Σιμίδης, Κυριαζίδης, Βασιλόπουλος (ΕΠΣ Έβρου).

ΕΠΣ Θράκης: Τζελέπης, Κελεσίδης, Μουζλή, Γιανναράκης, Ξανθοπουλίδης (57’ Αλεξίου), Χασάν, Ξενοδοχίδης Γ, Κυριαλάνης, Πουρνάρας (41’ Γαλεάδης), Σαδίκ (49’ Κιοσσές), Ξενοδοχίδης Η..

ΕΠΣ Καβάλας: Οικονομόπουλος, Πτηνόπουλος, Βογιατζής, Νταμπανλής, Αθανασιάδης Δ., Θωμαϊδης (76’ Μπουντακίδης), Ανωτίδης (56’ Μόραλης), Τσαπανίδης, Παπαγιάννης (61’ Παπαδόπουλος), Μακατασίδης, Αθανασιάδης Πρ.

 

 

Νέοι ΕΠΣ Θράκης-ΕΠΣ Καβάλας: 0-1

 

Πολύ καλή εμφάνιση για τους νέους της ΕΠΣ Καβάλας -που προερχόταν από βαριά εντός έδρας ήττα- και σπουδαία νίκη επί αυτών της ΕΠΣ Θράκης με 0-1. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο με 0-0. Στο 53’ οι επίλεκτοι του νομού μας κέρδισαν πέναλτι, στην εκτέλεση πήγε ο Δημητριάδης που όμως έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 64’ ο Ι. Παντελίδης, μετά από όμορφο συνδυασμό στην επίθεση, με σουτ έκανε το 0-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

**Διαιτητές ήταν οι Κυριαζίδης, Σιμίδης, Βασιλόπουλος (ΕΠΣ Έβρου).

ΕΠΣ Θράκης: Βλαδιμηρίδης, Κισσούδης, Κοτανίδης (54’ Ταακίρ), Μουμίν, Γκουρδόγλου, Σαχέλι, Ψάλτης (74’ Αρβανιτίδης), Χαλήλ, Βεργίδης, Σακήρ, Μπεκήρ (46’ Κακουλίδης).

ΕΠΣ Καβάλας: Χαδόλιας, Ελευθεριάδης Γ., Βογιατζής, Μπαρέτας, Κώτσιου, Παπαγιαννίδης, Γάκης (61’ Πεχλιβάνης), Μαρκιανίδης (46’ Τσικολίτης), Δημητριάδης, Παντελίδης Ι., Ελευθεριάδης Ι. (80’ Τουλκερίδης).

 

Τα αποτελέσματα -3η αγωνιστική 

 

Παίδες

ΕΠΣ Δράμας-  ΕΠΣ Έβρου     2-1

ΕΠΣ Θράκης-  ΕΠΣ Καβάλας 0-2

Ρεπό: ΕΠΣ Ξάνθης

 

Νέοι

ΕΠΣ Δράμας-  ΕΠΣ Έβρου     0-1

ΕΠΣ Θράκης-  ΕΠΣ Καβάλας 0-1

Ρεπό: ΕΠΣ Ξάνθης

 

Βαθμολογία-3η αγωνιστική

 

Παίδες

ΕΠΣ Δράμας   (9-4)    9

ΕΠΣ Καβάλας (5-5)    4

ΕΠΣ Θράκης   (1-2)    3

ΕΠΣ Έβρου     (3-4)    1

ΕΠΣ Ξάνθης    (2-5)    0

 

Νέοι

ΕΠΣ Έβρου     (4-1)    6

ΕΠΣ Δράμας   (6-2)    4

ΕΠΣ Ξάνθης    (3-1)    4

ΕΠΣ Καβάλας (2-8)    3

ΕΠΣ Θράκης   (0-3)    0

 

Επόμενη αγωνιστική (4η, 3/01/2013)

ΕΠΣ Έβρου-ΕΠΣ Θράκης

ΕΠΣ Καβάλας-ΕΠΣ Ξάνθης

Ρεπό: ΕΠΣ Δράμας

 

Ντίνα Τσολακίδου