Φ.Ε. Ιωαννίνων – Γυμναστικός 3-1
Σφαγιαστική διαιτησία για τη δραμινή ομάδα

Την ήττα για τον 3ο όμιλο της Α2 γυναικών, γνώρισε το Σάββατο ο Γυμναστικός σύλλογος Δράμας.Η δραμινή ομάδα ηττήθηκε 3-1 στα Γιάννενα από την τοπική ομάδα και πλέον η υπόθεση παραμονή όπως και για τον Ερμή άλλωστε, έχει γίνει πολύ δύσκολη υπόθεση.Οι δύο δραμινές ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους το Σάββατο, σ’ ένα κρίσιμο παιχνίδι αν και η κατάσταση πλέον έχει γίνει πολύ δύσκολη και για τις δύο ομάδες της πόλης μας.

Το φιλμ του αγώνα
Ο Γυμναστικός κυριολεκτικά σφαγιάστηκε από την διαιτησία στο κρίσιμο ματς του Σαββάτου.
Στο πρώτο σετ του αγώνα, η ομάδα μας προηγήθηκε 23-24 και σε φάση που η μπάλα έσκασε καθαρά στο αντίπαλο τερέν, οι διαιτητές έδωσαν άουτ!!!
Αποτέλεσμα αυτού ήταν αντί να γίνει το ματς 23-25, έγινε 24-24 και στις διαμαρτυρίες δόθηκε κίτρινη κάρτα στην Ελπίδα Μπογατίνη και πόντος στον αντίπαλο για το 25-24 και αμέσως μετά η λήξη του σετ με 26-24.
Στο 2ο σετ εύκολα τα Γιάννενα έκαναν το 2-0, αλλά ο Γυμναστικός, παρά τις 4 βασικές απουσίες που είχε μια και δεν ταξίδεψαν στα Γιάννενα Σολάκη, Λαμπροπούλου, Βογιατζή Ειρήνη και Κωστάμη, πήρε το 4ο σετ και ξαναμπήκε στο ματς.
Δυστυχώς όμως, στο κρίσιμο 4ο σετ, ενώ και πάλι είχε δύο ευκαιρίες να τελειώσει το σετ και να εξασφαλίσει τον βαθμό, από 19-23, ο αντίπαλος έκανε ένα σερί 6-0 και πήρε το σετ 25-23 και τον αγώνα φυσικά με σκορ 3-1.

Τα στοιχεία του αγώνα

 

Διαιτητές του αγώνα: Κωνσταντίνου – Μπαλτζόης.
Πιο αναλυτικά τα σετ του αγώνα:
26-24, 25-12, 22-25, 25-23.

 

Η σύνθεση του Γυμναστικού συλλόγου Δράμας(Χρήστος Ηλιόπουλος):
Γρηγοριάδου, Μπογατίνη, Μαυροπούλου, Καμπάνταη, Γκαγκαδάκη, Ομηρίδου, Κωνσταντινίδου(λίμπερο), Καραγιαννίδου, Κωστή, Γεωργοπούλου.

 

ΔΗΜ. ΑΔΑΚΤΥΛΟΣ