ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΚΤΟΥΣ ΠΑΙΔΕΣ-ΝΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
Βασιλοπιτάκια και ευχές για καλή σχολική και ποδοσφαιρική χρονιά

Η ΕΠΣ Καβάλας διοργάνωσε, προχθές (2/1), λιτή εκδήλωση για τους νεαρούς άσους των μικτών ομάδων παίδων και νέων, στην διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν στα παιδιά βασιλοπιτάκια και αναψυκτικά. Η γιορτή έγινε στην αίθουσα εκδηλώσεων στο Ενωσιακό γήπεδο στα Αμισιανά μετά το πέρας της πρώτης προπόνησης των νεαρών επίλεκτων για το 2012, λίγες ώρες πριν τα εκτός έδρας παιχνίδια με την ΕΠΣ Ξάνθης.

Τα φλουριά βρέθηκαν-μετά από αρκετό ψάξιμο- στα πιτάκια του Σίμου Μπαρέτα από την μικτή παίδων και του Γιάννη Πέκου από την αντίστοιχη ομάδα των νέων. Το δώρο της ΕΠΣ Καβάλας για τους δύο τυχερούς είναι από ένα μπουφάν. Επίσης, ο Χρόνης Γαϊτατζής, ιδιοκτήτης του καταστήματος αθλητικών ειδών «Αθλοκίνηση», αφού έδωσε ευχές για καλή χρονιά ανακοίνωσε ένα επιπλέον δώρο για τους δύο τυχερούς, από μια εμφάνιση εξόδου της Εθνικής ομάδας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν οι Ενωσιακοί προπονητές Σταμάτης Παπαδάκης, Ανδρέας Βασιλόπουλος και Θεόφιλος Βαλκανίδης και επίσης παραβρέθηκαν ο γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Καβάλας, Μπάμπης Ευσταθιάδης και το μέλος του Δ.Σ. Μανώλης Πατέρας. Απουσίαζε, λόγω υποχρεώσεων, ο πρόεδρος της Επιτροπής μικτών ομάδων Παναγιώτης Ηλιάδης.